Du kan købe dine vitaminer, mineraler, homøopati og urter hos mig. 

Find dine produkter i nedenstående shop, og finder du ikke det du søger, så skriv en mail til mig på mette.ztp@gmail.com, så bestiller jeg det meget gerne hjem til dig.

Min priser er altid konkurrence dygtige med andre firmaer både fysiske butikker samt nethandel, da det vigtigste for mig er at mine klienter/kunder får de bedste produkter der kan hjælpe dem med deres symptomer/problemer.

Betaling foregår via Bankoverførsel eller kontant. Ønsker du at betale via MobilPay, da vælg Bankoverførsel når du bestiller. Du kan hente dine varer her i klinikken efter aftale. Bor du meget langt væk, eller ønsker at få dine varer sendt, sender jeg selvfølgelig til dig. 

Har du spørgsmål - eller du i tvivl om hvilke produkter du har brug for, så er du altid velkommen til at skrive til mig, så guider jeg dig gerne.

OmniC 500 mg stærk c-vitamin, 180 stk

130,00 DKK 159,00

Ikke på lager
Levering: Spørg efter produktet

Varebetegnelse:

Kosttilskud.

Varebeskrivelse:

Vitaminet mod træthed - C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte og kan være medvirkende til at reducere træthed og udmattelse. C-vitamin bidrager til, at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning.

1 tablet indeholder:
Vitamin C (L-ascorbinsyre): 500 mg
Calcium (carbonat (dolomit)): 120 mg
Magnesium (oxid (dolomit): 70 mg 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Ingredienser:

Dolomit
L-ascorbinsyre
Konsistensmidler: Mikr. Cellulose
Majsstivelse
Magnesiumsilikat
Vegetabilske magnesiumssalte af fedtsyrer
Silicakolloid
Overfladebehandlingsmidler: Hypromellose
Glycerol 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk