Gavekort - glæd en du holder af

Det er meget populært at give oplevelsesgaver og med et gavekort til massage, zoneterapi eller ansigtszoneterapi, er du sikker på at give en gave, som både er en god oplevelse og noget, som har en god, brugbar effekt. Se hvilke behandlnger jeg har i klinikken lige her! 

Når det gælder at tage vare på os selv, er vi mennesker ikke de bedste til opgaven. Men giver du et gavekort i gave, vil modtageren føle det som sendt fra himlen.

Jeg sælger både gavekort fysisk i klinikken, og du kan også bestille pr mail eller online og derved selv printe det ud. 

Gavekort til zoneterapi og massage!

Jeg oplever at alle fra sportsfolk, til gravide, studenter og fødselarer mm. får stor glæde af gavekort til behandling. Noget af det vi er dårligst til er at passe på os selv. Giver du et gavekort til behandling, så er det en god investering i et menneske du holder af!

Gavekortet kan bruges til alle behandlingerne, dvs zoneterapi, graviditetsmassage, fysiurgisk massage til dem, der trænger enten pga arbejde eller sportspræstationer, ansigtszoneterapi til dem der skal have en afslappende behandling, eller som firmagave til gode kolleger.

 

 

Jeg har gjort det nemt at købe gavekort til massage!

Du kan hurtigt og nemt købe dit gavekort online. Købsflowet er lige ud af landevejen, når du trykker på linket til køb gavekort online. 

 

Du gør således:

  1. Tryk på knappen "Køb gavekort online her!"
  2. Vælg herefter Køb Gavekort i højre hjørne af siden, hvor du også kan booke tid til behandling.
  3. Vælg det beløb du ønsker gavekortet skal lyde på
  4. Indtast navnet på modtageren
  5. Indtast den mail gavekortet skal sendes til - vælg din egen hvis du selv printer gavekortet ud. 
  6. Indtast kontaktoplysninger
  7. Betaling.