Om mig

zoneterapi, Nibe, zoneterapeut, onlinebooking, online booking, alternativ behandling, bestil tider, babyterapeut, babyterapi

Mit navn er Mette Skov Pedersen.

Jeg er uddanet Zoneterapeut ved skolen Dansk Institut for Zoneterapi, www.diftz.dk . Jeg tilbyder mine klienter behandlinger i min klinik i mit hjem i Nibe tæt på Aalborg, Min uddannelse giver mig en god baggrund og viden til at forstå sygdomme og ubalancer i kroppen hos både børn og voksne. Uddannelsen indeholder udover zoneterapi også kost, vitamin- og mineral-terapi, den kinesiske medicin/filosofi, hvortil hører kroppen meridianbaner, de 5-elementer, biopait, urte- og naturmedicin samt endvidere psykologi.

Herudover er jeg uddannet Lægeeksaminieret Fysirugisk Massør hos Dansk Akedemi for Kropsterapi i Århus. 

Jeg er Registreret Alternativ Behanndler (RAB) på Zoneterapien, som er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bla. uddannelse, etik og god klinisk praksis. 

RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen. Når du modtager behandling hos mig som RAB registreret Zoneterapeut, kan du få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, såfremt du er medlem heraf. Du skal blot oplyse mig det, når du modtager din første behandling.

Jeg er født i 1972, gift med en dejlig mand og mor til 3 dejlige børn. Jeg har selv haft svære sygdomme tæt inde på livet, og er kommet igennem bla. både kræft og depression. Dette giver mig en stor indlevelse og forståelse for de svære situationer mine klienter kan stå i, når de er berørt af sygdomme. Samtidig giver dig mig en stor lyst til at tilbyde min hjælp til mine klienter igennem zoneterapi og ud fra den enkeltes behov.

Jeg har rigtig gode personlige og professionelle erfaringer med zoneterapi. For mig er zoneterapi er en unik helhedsbehandlingsform, da jeg via fødderne eller ansigtet går ind og behandler hele kroppen, og fremmer energistrømmene i kroppen.

Udover zoneterapien kan jeg tilbyde klienten hjælp til at finde balance i kroppen igennem gode råd om vitaminer/mineraler og kost.

Jeg tror på, og brænder for at styrke min enkelte klients fysiske og psykiske velbefindende og fremme en sund balance og harmoni i kroppen.

Uddannelser:

Zoneterapeut fra Dansk Institut for Zoneterapi i Aalborg ( 2014)

Ansigtszoneterapeut i Århus ( 2014)

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør fra Dansk Akedemi for Kropsterapi i Århus (2019)

BabyTerapeut fra Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus (2020)

 

Kurser:

BabyZoneterapi

Øreakupunktur

Dybdegående massage nakke, skulder og arm

Zoneterapi og Idrætsskader

 

 

Min klinik