Om mig

Mit navn er Mette Skov Pedersen og jeg er ejer af BalanceZonen. Jeg har drevet BalanceZonen på deltid fra 2015 - 2017, og på fuldtid siden 2017. Siden 2019 har jeg udvidet, og blev derfor en del af Sofiendal Sundhedsteam i Aalbog 2 gange om ugen. 

Jeg er født i 1972, gift med en dejlig mand og mor til 3 dejlige børn. Jeg har selv haft svære sygdomme tæt inde på livet, og er kommet igennem bla. både kræft, depression og stress. Dette giver mig en stor indlevelse og forståelse for de svære situationer mine klienter kan stå i, når de er berørt af sygdomme. 

Jeg er uddannet RAB godkendt Zoneterapeut i 2015, og har siden udvidet min viden med uddannelser som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, BabyTerapeut samt Kostvejleder og Sundhedscoach. Heruderover har jeg en hel række af kurser jeg har bygget videre med.

Hver dag jeg er i min klinik er jeg glad for at mine uddannelser gør at jeg føler mig rustet til at kunne lave en unik behandling til mine klienter. Mine uddannelser ser jeg som en værktøjskasse jeg kan åbne, og derved sammensætte lige præcis de redskaber der gør at jeg kan hjælpe hver enkelt klient med hver deres problem/symptomer. 

Hos mig er det vigtigste at du får en positiv oplevelse, og at du kan lade dagligdagens stress og jag komme ud af kroppen. Jeg vil arbejde på, at du får din balance tilbage i kroppen, og din krop bliver renset for den ubalance den måtte bære på.

Jeg møder hver enkelt klient præcis der hvor de er i livet.

Uddannelser og kurser

Uddannelser:

2015: Zoneterapeut, RAB Godkendt - fra Dansk Institut for Zoneterapi i Aalborg

2019: Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør - fra Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus

2020: BabyTerapeut - fra Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus

2020: Kostvejleder og Sundhedscoach - fra Henriette Søvind i Aalborg

2021: Skyggecoach - fra Henriette Søvind i Aalborg

2021: Certificeret NLP-Practitioner med Skyggesider og Livsdesign som speciale

 

Kurser:

Ansigtszoneterapi

Nakke, skulder og ryg- massage

Øreakupunktur

Babyzoneterapi

Zoneterapi til børn

Kvinde/pige ubalancer i fokus

"Et hav af bakterier" - kursus i tarme, fordøjelse og bakterier

Zoneterapi og Sportsskader og andre ubalancer i bevægapperatet

Hvad er Meridiansystemet i Kinesisk Medicin

Hvad er Organuret i Kinesisk Medicin

Hovedpinekursus

Graviditetsbehandling / Graviditetsmassage

 

RAB registret - hvad betyder det?

Registreret Alternativ Behanndler (RAB) på Zoneterapien, som er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bla. uddannelse, etik og god klinisk praksis. 

RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen. Når du modtager behandling hos mig som RAB registreret Zoneterapeut, kan du få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, såfremt du er medlem heraf. Du skal blot oplyse mig det, når du modtager din første behandling.

Har du en Sundhedsforsikring feks igennem din arbejdsgiver, dækker Sundhedssikringen i de fleste tilfælde udgiften til zoneterapi og fysiurgisk massage. Der kan evt. blive tale om en lille egenbetaling, afhængig af hvor meget forsikringen dækker. Kontakt din Sundhedsforsikring for at høre mere.