Det siger kunderne om BalanceZonen


Jeg vil bare sige, du gør en kæmpe forskel for mig. Har fibromyalgi, dårlig ryg, irritabel tyktarm, hybermobil. Har prøvet mange forskellige behandlinger, men zoneterapi og massage, er rigtig godt for mig, og savner det så meget i de her coronatider.

Helle

Jeg tog min datter til Mette, da hun havde fået konstateret væske på venstre øre, men var for lille til at få lagt dræn. Mathilde sov generelt ikke mere end 20 minutter, vågnede i et skrig, og ville aller helst sove oprejst. Mette mødte os super professionelt, hun hørte på vores historie. Mette er virkelig en god lytter, og man føler sig virkelig forstået i ens problemer. Hun er en person man trygt overlader sine børn til. Vi fik punkter til at massere med hjem, så vi også kunne forsætte Mettes gode arbejde. Allerede 2 dage efter første behandling, sov Mathilde en lur på 1 time. 1 time lyder måske ikke meget for mange forældre, men for os var det en forbedring på 150%! Vi fik en behandling hurtigt efterfølgende, og derefter sov Mathilde 2 timer! Så kom corona nedlukning nummer 2, desværre! Vi følte virkelig vi havde fundet vores redning, og så bliver den bare revet væk. Vi forsætter dog de meget kompetente punkter vi har fået af Mette. Vi har været til kontrol med ørene, og væsken er ikke væk, men forsvundet. Jeg er helt overbevist om at Mette kunne have gjort arbejdet færdigt, og afhjulpet Mathilde fuldstændig for hendes ørepine, hvis hun ikke var blevet lukket ned.
Der er kun kæmpe anbefalinger til Mette herfra!

Christina

Mette har hjulpet min lille søn med mavekneb, generelt utilpashed og uro. Vi startede da han var 6 uger gammel. Det har virkelig gjort en mærkbar forskel, da alt andet ikke virkede. Vi ville ikke have været det foruden. Jeg er så taknemmelig.

Pia

Super god og effektiv behandling. Kan klart anbefales.

Maria

Balancezonen er et fantastisk sted. Mette er super sød og giver den bedste zoneterapi.
Kan efter 2 gange mærke det har gjort en forskel
 
Trine

Jeg havde længe døjet med voldsom, voldsom hovedpine, som sad fra mellem skuldrene og hele vejen i en bane, om til øjnene. Det gjorde så ondt at det slet ikke var rart at have åbne øjnene og hvert skridt gjorde ondt, når pulsen hamrede i hovedet.

Jeg havde prøvet et par forskellige andre behandlere og steder, men intet hjalp. 
 
Jeg blev så gjort opmærksom på at Mette har en klinik og er en behandler, der skulle være helt fantastisk!!
 
OG det må man sige!! Mette kurerede simpelthen den voldsomme spændingshovedpine som jeg havde haft i flere uger.
Jeg går nu fast ved Mette for at vedligeholde en god balance i min krop og for ikke at ende med sådan en hovedpine igen. 
 
Jeg kan kun give Mette de varmeste anbefalinger!!
 
Pernille