zoneterapi baby babyterapi

Zoneterapi Baby

Hvornår kan zoneterapi være godt for din baby?

De babyer og mindre børn jeg behandler, har typisk følgende udfordringer

- Mavekneb
- Forstoppelse
- Hovedpine/spændinger i nakke
- Uro dag eller nat med konstant lyd og bevægelse
- Skrigeture
- Generel utilpashed
- Øreproblemer
- Stress fra begyndelsen af livet
Jeg elsker at se baby få det bedre med zoneterapi, og det giver en ro på hele familien. 

Hvor foregår behandlingen?
Jeg behandler dit barn enten i min klinik, eller hvis i har brug for mere trygge rammer kommer jeg gerne hjem til Jer. Dog vil der blive pålagt en kørselsgebyr ved behandling hjemme hos Jer selv. 

Kan baby lide babyzoneterapi?
Alle babyer reagerer forskelligt på behandlingen, det kan være med ro eller gråd under behandlingen. Baby kan sidde ved mor hvis han/hun er utryg og kan også ammes mens der gives zoneterapi. Begge situationer med ro og gråd er lige normale. Lige efter zoneterapi sover baby ofte 2-3 timer og er meget afslappet. Jeg tilpasser mig hver enkel situation og presser ikke på for at få resultater. 

Hvad er effekten af behandling med babyzoneterapi?
Mere ro, anderledes afføring (kan være grøn) og skyldes udrensningen, knyttede hænder forsvinder, mere tørst, sover mere. Efter 1. behandling kan der, som ved voksne, nogle gange ses en forværring af problemet det første døgn, efter de andre behandlinger bliver baby mere og mere tilpas og det I kom med af problemer vil aftage. Andre gange ser jeg en klar bedring efter første behandling.

Hvor ofte og hvor mange behandlinger?
Erfaringen siger 2-5 behandlinger er det mest almindelige. Jeg behandler hver dag, hver anden dag eller ?, hyppigheden afhænger af behov, symptomer samt babys reaktion. Selve behandlingen varer fra 10-25 min. 

Hvis ikke zoneterapien giver resultater?
Så kigger jeg på mor og behandler gerne mor med baby på maven, her har jeg erfaring for at når mor får slappet af så påvirker det baby rigtig meget. Det kan være rigtig hårdt at blive mor, så her ses gode resultater ;)
 
Hvordan foregår behandlingen?
Jeg spørger først ind til hvad jeg skal hjælpe jer med. Så tager jeg kontakt med jeres baby, ved at ligge hænderne blidt rundt om babys fødder, så vi lige lærer hinanden at kende. Jeg giver nu nænsom og rolig behandling på de zoner under foden, samt tryk på akupunkturpunkter på kroppen som jeg har erfaring for er belastet. 
Efter lidt tid kan der komme afføring som resultat af zoneterapien, baby bliver træt og vi slutter af med at snakke om hvad I evt. selv kan gøre derhjemme for at følge op på min behandling.
Behandlingen kan være hvor baby ligger på min briks og den kan gives mens mor eller far sidder med baby.
​Jeg kommer gerne ud i mødregrupper og fortæller om zoneterapi for babyer. Her vil jeg fortælle om hvad zoneterapi generelt kan gøre for babyer, og herefter tilbyde det enkelte barn 15 minutters zoneterapi tilpasset det enkelte barns eventuelle problematikker. 

Kontakt mig for ydereligere info. 

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe både Jer og Jeres barn med zoneterapi.

Bestil din tid her