Du kan købe dine vitaminer, mineraler, homøopati og urter hos mig. 

Find dine produkter i nedenstående shop, og finder du ikke det du søger, så skriv en mail til mig på mette.ztp@gmail.com, så bestiller jeg det meget gerne hjem til dig.

Min priser er altid konkurrence dygtige med andre firmaer både fysiske butikker samt nethandel, da det vigtigste for mig er at mine klienter/kunder får de bedste produkter der kan hjælpe dem med deres symptomer/problemer.

Betaling foregår via Bankoverførsel eller kontant. Ønsker du at betale via MobilPay, da vælg Bankoverførsel når du bestiller. Du kan hente dine varer her i klinikken efter aftale. Bor du meget langt væk, eller ønsker at få dine varer sendt, sender jeg selvfølgelig til dig. 

Har du spørgsmål - eller du i tvivl om hvilke produkter du har brug for, så er du altid velkommen til at skrive til mig, så guider jeg dig gerne.

BioGaia dråber Semper - 10 ml

150,00 DKK 179,95

Ikke på lager
Levering: Spørg efter produktet

 

BioGaia dråber fra Semper medvirker til en sund og velfungerende mave hos din baby

Der er i dag fundet ud af, at bakterierne i tarmsystemet udgør 70-80% af immunforsvaret og betyder derfor, at en sund tarmflora er vigtigt for at opretholde et stærkt immunforsvar. Mælkesyrebakterien Lactobacillus Reuteri Protectis spiller en særlig rolle i forbindelse med med mælkesyrebakterier til babyer, da det er den eneste gavnlige bakterie, der findes naturligt i hele det menneskelige fordøjelsessystem og i modermælk. I fordøjelsessystemet spreder bakterien sig til tyndtarmens vægge, hvor den hjælper med at optage næringsstoffer og fordøjelse af mælkeprodukter.

Det er vigtigt at der findes den rette mængde mælkesyrebakterier i vores tarmsystem, da det ellers ikke vil kunne fungere normalt. Ved enten de forkerte bakterier eller ikke nok af bakterierne, kan det vise sig i form af dårlig mave som diarré og mavekneb hos babyer. 

Oprethold en normal tarmflora med mælkesyrebakterier fra BioGaia

BioGaia dråberne fra Semper hjælper din babys tarmsystem og forebygger problemer med maven i forbindelse med manglende eller forkerte bakterier i maven. Dråberne opretholder en normal tarmflora, så din baby kan have en normal fungerende mave.

  • Opretholder en normal tarmflora
  • Forebygger & behandler rejsemave
  • Styrker immunforsvaret
 

Bivirkninger:
Mælkesyrebakterier kan i sjældne tilfælde medføre lette bivirkninger i mave-tarmkanalen. De få bivirkninger man kender til er diarré, urolig mave, luft i maven og oppustethed. 

Varebeskrivelse:

Med mælkesyrebakterier 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”. 
 

Daglig dosis:

5 dråber 1 gang per dag.

Ingredienser:

Solsikkeolie
kokosolie
palmekerneolie
Lactobacillus reuteri DSM 17938 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk